23948sdkhjf

Mikromoduler - Frederikssund trak i arbejdstøjet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Guide2know ApS

Hvordan kan vi få digitale vejledninger ud til medarbejderne, når de står i situationen?

I sidste uge sendte vi vore kolleger Nadia (illustrator) og Flemming (fagkonsulent) til Frederikssund til en dag med fokus på alt det praktiske i forhold til at producere mikromoduler.

Vi kender det fra vores dagligdag: Vi laver mange små søgninger på bl.a. intranettet, søgemaskiner eller i bøger, hvor vi leder efter et lille stykke viden, som kan hjælpe os videre. Det kunne fx være hvordan man indberetter en UTH eller hvilke lægemiddelgrupper, der bliver betragtet som risikosituationslægemidler.

For at blive klædt godt på i forhold til at skulle producere indhold til mikromoduler, havde udvalgte medarbejdere fra Frederikssund bestilt en arbejdsdag. 

Kommunens områder var bredt repræsenteret til praksisdagen: Der var repræsentanter fra hygiejneområdet, UTH, arbejdsmiljø og velfærdsteknologi. Hver gren kunne nemt forestille sig mikromoduler som en formidlingsvej, der skal understøtte medarbejdernes arbejdsdag.

Arbejdsdagen indeholdt alt nyttigt omkring produktionen af mikromoduler - how to do i forhold til billeder, videoer og tekster, drøftelser af omfang, og hvordan mikromodulerne kan implementeres i det daglige. 

Det er vigtigt, at et mikromodul giver den rette mængde information. Modulets fokus skal være at hjælpe medarbejderen videre med det handlingsrettede formål - hverken mere eller mindre.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Guide2know ApS

Kongevej 73
6400 Sønderborg
Danmark
Guide2know ApS

Send til en kollega

0.104