23948sdkhjf

Mikromoduler eller e-learning-moduler?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Guide2know ApS

I sidste uge kunne du læse om Frederikssunds arbejdsdag med producering af mikromoduler. Indenfor digital læring snakker vi både om mikromoduler og e-learning-moduler - men hvad mener vi i grunden, og hvornår bruger du det ene og det andet?

E-learning-moduler tænker vi som traditionelle, asynkrone moduler, hvor indholdet er blevet klargjort af fageksperter, og medarbejderen gennemfører modulets indhold via en fastlagt læringsvej. Når sådanne moduler lægges op på et administrationssystem, kan medarbejderens fremskridt trackes, og I kan på den måde følge med i, hvem der gennemfører osv. Denne form for digital læring kan derfor stå i stedet for et traditionelt tilstedeværelseskursus eller som et understøttende supplement hertil.

Mikromoduler er små, digitale læringsbidder på 2-3 minutter, med ét bestemt fokus: Det kan fx være emner fra e-learning-modulet, som I nu strør ud på intranettet eller i jeres omsorgssystem. Det er vigtigt at påpege, at de ikke kan stå alene eller helt erstatte et samlet forløb.

Mikromoduler er derfor hjælp til selvhjælp i den akutte situation, som medarbejderen befinder sig i - en slags "just-in-time" læring. 

Hver ting til sin tid.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Guide2know ApS

Kongevej 73
6400 Sønderborg
Danmark
Guide2know ApS

Send til en kollega

0.07