23948sdkhjf

Gratis BIM-webinar 10. maj

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Fredag d. 10. maj afholder BIM Equity gratis webinar om ARCHICAD.

ARCHICAD er intuitivt BIM-værktøj, der understøtter byggeriets work flow. Selv når du arbejder på store og komplekse projekter reagerer ARCHICAD hurtigt, ligesom det er enkelt at udveksle projekter og data på tværs af fagdiscipliner og softwareplatforme.
 
ARCHICAD 22 er den nyeste version og indeholder en række nye funktioner, der gør hverdagen lettere for brugerne. Nyhederne relaterer sig blandt andet til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af softwareplatforme og fagdiscipliner.
 
LÆS OGSÅ: Dansk islæt på GRAPHISOFT KCC 
 
Gratis webinar d. 10. maj
Fredag d. 10. maj kl. 10 afholder BIM Equity gratis webinar om ARCHICAD som designværktøj. I løbet af en lille times tid får du indblik i, hvad ARCHICAD er og hvordan det kan anvendes gennem alle projektfaser. Derudover bliver du præsenteret for en række tips og tricks, krydret med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer.
 
LÆS OGSÅ: Ny Nordisk BIM-portal ser dagens lys
 
Tilmelding
Invester en time og bliv klogere på, hvordan du kan anvende ARCHICAD til at optimere dit arbejde. Du tilmelder dig via linket her >>  

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.078