23948sdkhjf

Deltag i survey: BIM og dets anvendelse i Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

For tredje gang tager BIM Equity pulsen på BIM i Danmark. Hjælp os — og den danske byggebranche — med at blive klogere på, hvordan det står til med BIM i Danmark.

Der er ingen tvivl om, at BIM er kommet for at blive. Hvor byggeriets parter bare for et par år siden diskuterede, hvorvidt BIM nu også var det rigtige for byggeriets fremtid, handler dialogen i dag i langt højere grad om, hvordan man bedst muligt implementerer og får det optimale ud af BIM på tværs af hele byggeriets værdikæde.
 
Tager pulsen på BIM i Danmark
Men hvor langt er vi egentligt i Danmark med implementeringen af BIM? Er byggebranchen modnet, så vi for alvor høster alle fordelene ved BIM? Hvor ligger den største værdiskabelse ved BIM? Er der eventuelle barrierer, der skal overvindes, før BIM bliver en branche-standard? Det er blot nogle af de spørgsmål, vi afdækker i ´BIM og dets anvendelse i Danmark 2019´.
 
LÆS OGSÅ: Ny Nordisk BIM-portal ser dagens lys 
 
Deltag i BIM survey
’BIM og dets anvendelse i Danmark 2019’ består af 20 spørgsmål, og det tager ca. 10 -15 minutter at udfylde det digitale spørgeskema.
 
Du finder spørgeskemaet her >> 
 
LÆS OGSÅ: BIM Equity bliver del af stort af stort EU-projekt 
 
Det er mulighed for at besvare spørgsmålene frem til 15 juni. Derefter laver vi en analyse af besvarelserne, som vi publicerer som en artikel på vores hjemmeside og eventuelt i andre medier. 
 
Vi håber, I har lyst til at medvirke til at gøre os – og branchen – klogere på udbredelsen af BIM i Danmark. Vi ser frem til at analysere jeres besvarelser.
 
Illustration: VoksenPlus af Sangberg 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.067