23948sdkhjf

Ny e-bog: Data, dimser og demens

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tunstall A/S

Når et familiemedlem rammes af en demenssygdom, påvirker det hele familien. Hverdagen vil ændre sig – og hvad med fremtiden? Denne e-bog er både relevant for pårørende til demensramte og mennesker, der arbejder inden for området.

E-bogen kommer ind på data, dimser og demens.

Data om demenssygdomme bygger på statistikker og undersøgelser. Vi har i den forbindelse fået tilladelse til at viderebringe oplysninger fra Alzheimerforeningen og Nationalt Videnscenter for Demens.

Dimser dækker over mulige hjælpemidler og udstyr, som kan give større tryghed og sikkerhed i hverdagen for den sygdomsramte, de pårørende og plejepersonale. Læs bl.a. om en ”demenspakke”, der er et forslag fra Alzheimerforeningen. Det omtales i et interview, som vi har været så heldige at få med Alzheimerforeningens direktør, Nis Peter Nissen.

Demens er en betegnelse for en række sygdomstilstande, der alle bevirker vedvarende svækkelse af hjernens funktioner. Det kan du læse om i det første afsnit. Og så bringer vi en personlig beretning fra en pårørende til en ægtefælle med demens. En beretning, der giver et indblik i, hvordan sygdommen udvikler sig over en årrække, samt hvilke beslutninger, der skal tages.

Download e-bogen gratis HER

P.S. Du bliver ikke bedt om kontaktoplysninger. Bare download – kvit og frit : -)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tunstall A/S

Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Tunstall A/S

Send til en kollega

0.094