23948sdkhjf

Mød ABRACE i Aalborg og Kgs. Lyngby næste uge!

| Medlemsnyhed | Indrykket af LT Automation ApS

”ABRACE-stolen kunne bidrage til at der indfandt sig en mere balanceret stemning – graden og usikkerhed og utryghed blandt patienterne blev nedbragt.”

Den 14. maj står vi klar med rådgivning og gode input om fordelene med at bruge ABRACE Relax og ABRACE Poncho i kommunalt regi; på plejehjem, i lokalpsykiatrien, på specialområdet og til plejepersonale. Vi ser frem til at dele den viden vi, i tæt samarbejde med plejepersonale, patienter og borgere fra det danske sundhedsvæsen, har indsamlet igennem tests, afprøvningsforløb mm.  

Så kom til WelfareTech og Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmarks’s arrangement ’SOSU’er tør eksperimentere med velfærdsteknologi’, hvor der vil være fokus på brugen af velfærdsteknologi over hele sundhedsområdet.  Arrangementet finder sted kl. 9.30 hos SOSU Nord, På Sporet 8, 9000 Aalborg.

Men tøv ej, I, som befinder jer i Københavnsområdet. Her lægger vi nemlig også vejen forbi d. 15. maj, til Danish Healthtech’s konference ’Active and Healthy Ageing’ sammen med vores kollegaer fra LSR. Har du lyst til at få beroliget krop og sind dér – vi ved det er hårdt at være på messe – så kom forbi Oticonsalen og oplev og mærk ABRACE på egen krop. Konferencen finder sted hos Danmarks Tekniske Universitet, Anker Egelundsvej 1, Bygning 101 i Kgs. Lyngby.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
LT Automation ApS

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
LT Automation ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079