23948sdkhjf

Hvordan kan du undervise medarbejdere i Fælles Sprog III?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Guide2know ApS

Opkvalificering af medarbejdere er en vigtig del af implementeringen af FSIII - der er både økonomiske konsekvenser og særligt fylder det meget hos medarbejderne, fordi FSIII medfører en forandring i deres daglige arbejde.

Med udgangspunkt i KL's evalueringsrapport om implementering af FSIII fokuserer vores fagkonsulent, Flemming Nielsen, i dag på selve undervisningen i FSIII.

Om undervisning af medarbejdere skriver KL i rapporten:

"I begge kommuner [...] prioriterede man at sende alle social- og sundhedshjælpere, -assistenter, sygeplejersker og visitatorer på et-tre-dages FSIII-kursus afhængigt af medarbejdernes udgangspunkt og hvor i implementeringsprocessen, man befinder sig.

Da både materiale- og kursussammensætning forbedres over tid, efterhånden som man finder ud af, hvad der fungerer og ikke gør, kan man muligvis nøjes med færre undervisningstimer sidst i implementeringsprocessen. 

Desuden var der i begge kommuner behov for FSIII-genopfriskningskurser til nogle medarbejdere." (FSIII business case-opfølgning s. 19)

I videoen til højre giver Flemming et bud på, hvordan undervisning i FSIII kan udformes, når det bliver understøttet af e-learning.

LÆS OGSÅ: E-learning kan blive en afgørende brik i målrettet kompetenceudvikling

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan digital læring bl.a. kan bruges som kompetenceudvikling eller opkvalificering af medarbejdere.
Du finder vores kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Læring og elefanter - hvad har de til fælles?


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Guide2know ApS

Kongevej 73
6400 Sønderborg
Danmark
Guide2know ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.081