23948sdkhjf

Hvordan fastholder du medarbejdernes viden om FSIII?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Guide2know ApS

Opkvalificering af medarbejdere er en vigtig del af implementeringen af FSIII - der er både økonomiske konsekvenser og særligt fylder det meget hos medarbejderne, fordi FSIII medfører en forandring i deres daglige arbejde.

Vi er nået til sidste punkt i forhold til opkvalificering af medarbejdere i KL's evalueringsrapport om implementering af FSIII - Flemming Nielsen, vores fagkonsulent, afslutter denne mini-serie med et fokus på hvordan digital undervisning kan være med til at fastholde medarbejdernes viden.

Selvom medarbejdernes tillærte viden om Fælles Sprog III i undervisningen bliver omsat i praksis hurtigst muligt, er der fortsat behov for undervisning og sparring i det nye system: 

"[...]Der vil altid være meget sidemandsoplæring ude i organisationen, hvorfor det kan være en god ide at uddanne nogle ”superbrugere”, som har fået ekstra undervisning og derved har overblik over metoden og overskuddet til at hjælpe deres kollegaer."  (FSIII business case-opfølgning s. 19)

E-learning som digital sparringspartner

Der kommer løbende nye medarbejdere til, som også skal undervises i FSIII. Superbrugere kan sidemandsoplære gamle såvel som nye kolleger i systemet.

E-learning kan både bruges som et opslagsværk til genopfriskning og som en basal indføring i FSIII - i naturlig forlængelse af tilstedeværelsesundervisningen.

LÆS OGSÅ: E-learning kan blive en afgørende brik i målrettet kompetenceudvikling

I videoen til højre giver Flemming et bud på, hvordan digital undervisning er en måde at fastholde læringen af FSIII i det videre forløb.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan digital læring bl.a. kan bruges som kompetenceudvikling eller opkvalificering af medarbejdere, så tøv ikke med at kontakte os


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Guide2know ApS

Kongevej 73
6400 Sønderborg
Danmark
Guide2know ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.072