23948sdkhjf

Nyt banebrydende studie: Befugtning beskytter mod influenza

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Et nyt banebrydende studie fra Yale Universitet påviser en af hovedårsagerne til, hvorfor vi har nemmere ved at blive smittet med influenza om vinteren. Svaret er lav luftfugtighed.

Et nyt studie af Dr. Akiko Iwasaki på Yale University har vist, at en relativ luftfugtighed (RH) på 50 % yder en fremragende beskyttelse mod influenza.

Tidligere undersøgelser har tydeligt påvist, at de omgivende betingelser såsom tør luft påvirker overførslen af influenzavirus, men dette studie er det første, der viser den mekanisme, hvormed befugtning reducerer sygdom og dødelighed i en dyremodel, der også gælder for mennesker.

Studiet understreger behovet for at opretholde en indendørs RH på 40-60 % på steder som boliger, skoler, institutioner, kontorer, hospitaler, fly og alle andre befærdede områder.

Disse resultater er et ægte gennembrud, når det kommer til kontrollen af infektionssygdomme. Akiko Iwasaki påviser, at en balanceret befugtning styrker vores immunforsvar og dermed kan anvendes mod andre sygdomme og ikke kun influenza.

Dette arbejde baner vejen for en helt ny tilgang til sygdomsbekæmpelse.

Videoen hertil forklarer undersøgelsen og ellers kan du læse mere om den på vores side om videnskabelig dokumentation


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.083