23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ledelsesændring i GROHE AG

Thomas Fuhr overtager stillingen som administrerende direktør for GROHE AG mens Jonas Brennwald er udnævnt til Deputy Chief Executive Officer GROHE AG og Chief Executive Officer LIXIL Water Technology EMENA

Düsseldorf, den 12. juli 2019. GROHE AGs bestyrelse har udpeget Thomas Fuhr som ny Chief Executive Officer for GROHE AG. Derudover overtager Jonas Brennwald, der for tiden er Chief Sales Officer, som Deputy Chief Executive Officer GROHE AG og bliver dermed en del af GROHEs direktion. Michael Mager, administrerende direktør for Human Resources & Organization, og Stefan Gesing, Chief Financial Officer, er fortsat medlemmer af GROHEs bestyrelse. Disse ledelsesudnævnelser træder i kraft med øjeblikkelig virkning og kommer som følge af Michael Rauterkus' afgang som Chief Executive Officer for GROHE AG og Chief Executive Officer for LIXIL Water Technology EMENA.

"GROHE kan se tilbage på en fremragende vækstvej. Vi tilpasser nu vores organisationsstruktur for at tilsikre en fortsat vækst i EMENA-regionen. Jeg er meget glad for at kunne meddele Thomas Fuhr er ny CEO i GROHE. Han er en erfaren og succesfuld leder inden for Operations and Technology og vil bidrage til at integrere GROHEs produktions- og teknologiressourcer i det globale LIXIL-fodspor", siger Bijoy Mohan, CEO for LIXIL International.

Ud over disse ændringer udnævnes Jonas Brennwald som Deputy Chief Executive Officer for GROHE AG og Deputy Chief Executive Officer for LIXIL Water Technology i EMENA. Han vil være ansvarlig for at sikre vækst for GROHEs aktiviteter i Europa, Mellemøsten og Nordafrika, mens man udnytter LIXILs globale kapaciteter, værdier og brands. "Jeg er meget glad for at have Jonas på ledelsesholdet for GROHE og leder af LIXIL Water Technology EMENA forretningsområde. Han vil være integreret i fortsat at drive GROHEs vækst", siger Mohan. "Et vigtigt aspekt vil være at uddybe vores kunderelationer og i højere grad gøre brug af det omfattende netværkspotentiale i hele Europa, Mellemøsten og Nordafrika."

Efter mere end 12 år forlader Michael Rauterkus, CEO GROHE AG, efter eget ønske, GROHE. Siden han tiltrådte i november 2006, har Michael Rauterkus øget professionaliseringen af salget og har med succes bidraget til virksomhedens positive udvikling, først som leder af salgsregionen Centraleuropa og CEO for GROHE AG, og siden juni 2009 som Europas præsident. I oktober 2011 blev han Chief Sales Officer for GROHE AG, der var ansvarlig for regionerne EMEA og Amerika. I 2015 blev Michael udpeget til CEO for GROHE. Under hans ledelse fordoblede GROHE i EMENA markedsvæksten i løbet af de sidste 5 år - gennem innovation i teknologi og introduktion af komplette badeværelsesløsninger. Med IoT-løsninger sætter GROHE nu standarden og retningen for branchen. "Vi vil gerne takke Michael Rauterkus for hans store engagement, som er grundlaget for GROHEs innovative kraft og stabil succes. Under hans ledelse er GROHE blevet en global markedsleder i denne industri ", siger Bijoy Mohan.

Om Thomas Fuhr
Thomas Fuhr overtog stillingen som Executive Director Operations for GROHE AG i 2013, og var derfor ansvarlig for produktion, indkøb, logistik, kvalitet, teknologi, forskning og udvikling og bæredygtighed. Derudover har han været ansvarlig for armaturer i LIXIL Water Technology. Forud for sin rolle hos GROHE tilbragte Thomas Fuhr 22 år med Mercedes-Benz. Han arbejdede i en bred vifte af stillinger inden for udvikling, fremstilling, kvalitet, logistik og indkøb i Tyskland, Indien, USA og Storbritannien.

Om Jonas Brennwald
Siden 2012 har Jonas Brennwald ledet forskellige salgsregioner for GROHE, senest som Chief Sales Officer. Før han blev en del af GROHE, har han haft en række ledende stillinger med store brands, herunder Mars, Ecolab, Goodyear Dunlop og bilproducenten Dorman.

For mere information besøg venligst: http://www.grohe.dk

Følg os på vores sociale medier Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Om GROHE
GROHE er et førende globalt brand indenfor komplette badeværelsesløsninger og køkkenudstyr og har i alt over 6.000 medarbejdere, heraf 2.400 i Tyskland. Siden 2014, har GROHE været en del af LIXIL Group Corporation. Som et internationalt brand forfølger GROHE brandværdierne teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed og bestræber sig på at tilbyde "Pure Freude a Wasser". GROHE har siden dag et udviklet nye produktkategorier. Dette omfatter GROHE Blue and Red vandsystemer og det nyligt lancerede GROHE Sense vandsikringssystem, som er en innovativ del af vækstmarkedet for smarthome-teknologi. Innovation, design og udvikling er tæt relateret til hinanden og er indarbejdet på det tyske område som en integreret proces. Som følge heraf bærer GROHE produkter kvalitetsmærket "Made in Germany". I de sidste ti år alene har mere end 300 design- og innovationspriser samt flere toprangeringer ved den tyske bæredygtighedspris bekræftet GROHEs succes. GROHE var den første i sin branche til at vinde den tyske regerings CSR-pris og blev også omtalt i det berømte Fortune®-magasins rangering af Top 50, som er "Changing the World”

Om LIXIL
LIXIL producerer banebrydende vand- og boligprodukter, der løser hverdagens udfordringer, der gør bedre boliger til virkelighed for alle. På baggrund af vores japanske arv skaber vi verdensledende teknologi og nyskabende produkter af høj kvalitet, der forvandler boliger til det bedre. Men LIXIL forskellen er, måden hvorpå vi gør dette; gennem meningsfuldt design, en iværksætterånd, en dedikation til at forbedre tilgængeligheden for alle og ansvarlig forretningsvækst. Vores måde at gøre tingene på kommer til udtryk gennem branchens førende brands, herunder INAX, GROHE, American Standard og TOSTEM. Over 70.000 kolleger, der opererer i mere end 150 lande, er stolte over at lave produkter, der berører livet for mere end en milliard mennesker hver dag. Få mere at vide på www.lixil.com.

Pressekontakt:
PR Manager
Mette Krøjgaard
mette.kroejgaard@grohe.com
+45 60 17 91 78


Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310
P nummer: 1001987849

Send til en kollega

0.047