23948sdkhjf

Bekymret for vandkvaliteten? Udskift bekymringen med en kølig, ren og smagfuld tillid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Som sidste led i det stykke viden vi tilegnede os gennem mødet med vores besøgende på Roskilde Dyrskue lærte vi også noget andet interessant. Nemlig at næsten 82% af de der besøgte GROHE på Roskilde Dyrskue bekymrer sig for vandkvaliteten i Danmark.

Dette er temmelig tankevækkende viden med det taget i betragtning, at Danmark er et meget velfungerende land med bæredygtighed i højsædet.

Hos GROHE er det blandt vores kerneværdier at skabe gode oplevelser med vand og netop derfor vil vi gerne reducere antallet af forbrugere der bekymrer sig for vandkvaliteten i Danmark. Forbrugere der ønsker filtreret og afkølet vand direkte fra hanen, med blid, moderat eller helt uden brus, kan få gavn af et af vores GROHE Blue Home. Armaturet byder på disse forfriskende funktionaliteter hvor urenheder sorteres fra og smagen forbedres, samtidigt med at vandet er koldt, drikkeklart og ovenikøbet med brus, hvis det ønskes. Udover stærk funktionalitet fungerer GROHE Blue Home-armaturene også som elegante køkkenelementer med forskellige designs. Det forfriskende køkkenarmatur kan fås både fremstillet med C, L eller U-tud og har følgende produktinformationer:

GROHE Blue Home C-tud Starter Kit
GROHE nr.: 31455000
VVS nr.: 705503804

GROHE Blue Home L-tud Starter Kit
GROHE nr.: 31454000
VVS nr.: 705503704
 
GROHE Blue Home U-tud Starter Kit
GROHE nr.: 31456000
VVS nr.: 705503904


Hvis du ligesom mange af de der besøgte os på forbrugermessen er bekymret for vandkvaliteten i Danmark, eller bare ønsker vand der er dejligt afkølet, ekstra sundt og smagfuldt, så læs mere om GROHE Blue Home her, se vores YouTube-video eller kig i vores vedhæftede brochure.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079