23948sdkhjf

GROHE køkkenvaske i komposit – Kvalitet der varer en levetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

GROHEs kompositvaske er både smarte og elegante i udseendet og yderst slidstærke og holdbare. Du får altså en køkkenvask der på elegantvis er rå og flot og som er fremstillet med en kvalitet der varer en levetid.

Kompositmaterialet anvendt til fremstillingen af GROHEs kompositkøkkenvaske er en 80-20 blanding af kvarts (80%), det hårdeste granitmateriale og akryl (20%), hvilket giver køkkenvaskene uovertruffen styrke, soliditet og hårdførhed. Kompositvaskene præsenterer forbrugerne for mange værdifulde egenskaber, så som støjreducerende teknologi og stærk modstandsdygtighed overfor varme, der gør det nemmere at klare opgaverne i køkkenet. GROHEs kompositvaske kan fås i de to elegante farver, Granite Black eller Granite Gray.

Disse køkkenvaske i komposit passer perfekt sammen med vores armaturer i farver. Foretrækker du et minimalistisk og råt udtryk kan du f.eks. trygt kombinere et af vores Essence køkkenarmaturer i børstet Hard Graphite, med en af vores køkkenvaske i komposit. For at skabe et mere prangende udtryk kan du kombinere et af vores Essence-armaturer i farven Cool Sunrise, med en af vores kompositvaske.

Kompositvaskenes egenskaber:

- Varmeresistent op til 280°
- Fremstillet med støjreducerende GROHE Whisper-teknologi
- Resistent overfor ridser, buler, pletter
- Falmer ikke i UV-lys
- 100% food safe: kompositmaterialet præger ikke madens smag eller lugt

 
Vil du læse mere om GROHEs spændende, elegante og rå køkkenvaske i komposit, så kan du læse med her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062