23948sdkhjf

Er jeres vikarer og afløsere klædt på til håndtering af medicin?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Guide2know ApS

I perioder er der behov for ekstra hænder på fx plejecentrene eller i hjemmeplejen. Vikarer og ferieafløsere er ofte ufaglærte, og der er derfor behov for, at de bliver oplært i bl.a. basal medicinhåndtering.

Når Styrelsen for Patientsikkerhed tager på tilsynsbesøg hos hjemmeplejen og hjemmesygeplejen, er netop introduceringen af vikarer ét af de forhold, vi ser, der kan udløse et påbud. 

Vores medicinmoduler giver mulighed for, at også vikarer kan blive kvalificeret til at håndtere medicin. Mange af vores kommuner har netop indført en praksis, hvor også ufaglærte og vikarer gennemgår e-learning-modulerne, inden de får lov til at komme i berøring med medicin.

Det giver tryghed - dels hos det faste personale, som har sikkerhed for, at de nye midlertidige kolleger er blevet oplært - og dels hos vikarerne selv, som ikke risikerer uforvarende at begå fejl. Og har kommunen modulerne i forvejen, koster det hverken mere eller mindre. 

LÆS OGSÅ: Tabt arbejdstid - en ulempe eller en nødvendighed?

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan digital læring bl.a. kan bruges som kompetenceudvikling eller opkvalificering af medarbejdere, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Guide2know ApS

Kongevej 73
6400 Sønderborg
Danmark
Guide2know ApS

Send til en kollega

0.062