23948sdkhjf

Lindpro har udviklet trygge løsninger til Københavns borgere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lindpro a/s

Siden 2012 har Lindpro sikret, at Københavns Kommunes borgere har adgang til kultursteder og biblioteker også uden for normale åbningstider.

Servicechef Kristoffer Hoffmeyer fortæller:

"Ubemandet adgang er et spændende projekt at være en del af, da vi har stået for rådgivning og installation af de tekniske løsninger."

I dag tager vi det for givet, at vi har adgang til vores lokale bibliotek og kulturhus uden for almindelig åbningstid, men tilbage i 2012 fandtes den tekniske løsning ikke i Københavns Kommune. Hos Lindpro var vi derfor dengang med til at udvikle idégrundlaget og løsningen til de adgangskontrolanlæg, som Københavns borgere kender i dag f.eks. med scanning af sygesikringskort. 

Et langvarigt samarbejde

Siden har vi også løbende opsat kameraer på bibliotekerne og kulturhusene for præventivt at sikre mod hærværk samt at skabe tryghed for borgerne, som besøger stederne.

I dag servicerer Lindpro stadig Københavns Kommunes biblioteker og kulturhuse.

"Jeg er stolt af, at vi i Lindpro er med til at berøre så mange af Københavns borgere med tekniske mesterværker, som skaber tryghed og fleksibilitet for dem," smiler Krisoffer Hoffmeyer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lindpro a/s

Fabriksparken 58
2600 Glostrup
Danmark
Lindpro a/s

Send til en kollega

0.063