23948sdkhjf

Skal dit næste forretningseventyr være i USA?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Har du ambitioner om, at din virksomhed skal udvide salget til USA, så kunne EU COSME-projektet European SmartCityTech Go Global være interessant dig.

Til september har du mulighed for at tage til New York City og Boston sammen med 40 andre europæiske virksomheder. Her vil virksomhederne blive præsenteret for opgaver, der kan bydes på ved New York Citys bystyre, og samarbejdsmuligheder med amerikanske virksomheder og investorer.

I Boston deltager vi i konferencen Horizon 19, hvor vil få en fælles europæisk stand, og her vil du blive gensidigt introduceret til hundredvis af potentielle samarbejdspartnere. I kraft af at projektet er tværeuropæisk, har I også mulighed for at finde samarbejdspartnere indenfor delegationen, bl.a. ved mandagens meet ’n’ greet icebreaker session, som er dedikeret til at virksomhederne kan lære hinanden at kende. Der deltager desuden 10 canadiske virksomheder, som alle er interesseret i at møde europæiske samarbejdspartnere.

Turen planlægges og gennemføres af House of Energy i samarbejde med 15 andre europæiske klynger. Det foreløbige program kan ses herover, og vi vil løbende udvikle det for at gøre det endnu bedre. Der kan forventes en vis egenbetaling i forbindelse med turen, herunder transportudgifter og overnatning.

Tilmeld dig eventet via link her: https://usmatchmaking.b2match.io/

 

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064