23948sdkhjf

JFP afleverer Vejen Ny Rådhus – et prestigeprojekt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Jørgen Friis Poulsen a/s

Rådhuset er på ca. 5.000 m² inkl. kælder samt en 155 m² stor tagterrasse. Rådhuset kommer bl.a. til at rumme borgerservice, teknik & miljø og økonomi.

JFP a/s afleverede den 30. august det nye rådhus til Vejen Kommune. Det nye rådhus står flot og markant med sin specielle facade og efterlader et særligt indtryk, og netop facaden var vigtig for kommunen. Det nye rådhus kommer til at rumme 180 medarbejdere og er del af en effektivisering af den kommunale administration.

Rådhuset er på ca. 5.000 m² inkl. kælder samt en 155 m² stor tagterrasse. Det flotte og specielle udtryk skal fremtidssikre bygningen. Rådhuset kommer til at rumme borgerservice, teknik & miljø, økonomi, dele af intern service og udvikling & erhverv, og skal på den fælles adresse optimere samarbejdet på tværs af organisationen.

JFP – et ord er et ord

Murerentreprisen har været helt speciel med den skalmurede facade i flere niveauer. Den lokale murer, Axel Poulsen A/S vandt entreprisen og har anvendt ikke mindre en 180.000 sten til facaden. Pernille Skov-Poulsen, som er medejer af Axel Poulsen udtaler: ”Det var vigtigt for os at vinde det nye rådhus, som vi kan se fra vores firmadomicil i byen. Det har været den mest komplicerede murerentreprise, vi har udført til dato, men det er gået overraskende godt. Vi har haft et rigtigt godt samarbejde med JFP. De er gode til at kommunikere, og vi kan regne med dem. Et ord er et ord, og det er dejligt at tingene ikke kompliceres unødvendigt. Vi har tidligere løst et stort projekt sammen med JFP i Skanderborg og arbejder pt. også sammen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, som også forløber rigtig godt. En anden ting der er godt, er den fælles skurby, der er etableret. Det fremmer det gode samarbejde, og gør det nemmere at afklare mindre problemstillinger i hverdagen.”

Vejen Kommune er bygherre, Rambøll Danmark A/S totalrådgiver, Pluskontoret A/S arkitektfirma og JFP a/s hovedentreprenør på byggeriet, som har kostet ca. 90 millioner kroner og er opført i perioden februar 2018 til august 2019.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Jørgen Friis Poulsen a/s

Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Danmark
Jørgen Friis Poulsen a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078