23948sdkhjf

EKJ rådgiver i Københavns nye kanalby

| Medlemsnyhed | Indrykket af EKJ Rådgivende Ingeniører AS

Engholmene er et område i Københavns Sydhavn, der lige nu er i rivende udvikling, som den sidste del af området omkring havnen.

"EKJ er med til at kigge på de overordnede sammenhænge med fokus på at sikre kvaliteten på vegne af bygherre. Som rådgiver er det spændende at være med til at sætte et lille aftryk på Enghavebrygge, som lige nu står meget rå og ufærdig, men som vil se helt anderledes ud i 2021," siger Hans Peter Nielsen, der er diplomingeniør og leder af afdelingen for byggeledelse hos EKJ Rådgivende Ingeniører AS.

Han er med til at hjælpe bolig- og erhvervsudvikler NPV A/S i udførelsesfasen med opgaver fra ledelse af bygherremøder, stikprøvetilsyn og kontrol af totalentreprenørernes kvalitetssikring. En vigtig opgave i et område fyldt med stor kompleksitet og mange interesser.

MIX AF KULTUR OG ARBEJDSPLADSER

Engholmene er et område i Københavns Sydhavn, der lige nu er i rivende udvikling, som den sidste del af området omkring havnen. Under sloganet “Havnen er din” blandes boliger, arbejdspladser, lystbådehavne og restauranter for at skabe en central bydel med kultur og let adgang til vandet.

I den færdigudviklede version vil området bestå af 11 individuelle øer, som omsluttes af brede kanaler med havvand fra havneløbet. Hver ø bliver sin egen og kobles til resten af området gennem hyggelige broer og gennemgående kajpromenader.

KVALITET OG SAMMENHÆNG

Vi er stolte af at være med på dette visionære projekt som bygherrerådgiver i udførelsesfasen på tre ud af de ti bolig-øer ved Enghave Brygge –  Tangholm, Sivholm og Nobelholmen.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
EKJ Rådgivende Ingeniører AS

Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Danmark
EKJ Rådgivende Ingeniører AS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141