23948sdkhjf

KS Gruppen A/S fik i dag overrakt erhvervsprisen 'Succesvirksomhed 2019'.

| Medlemsnyhed | Indrykket af KS Gruppen A/S

Hos KS Gruppen A/S er vi meget stolte over tildelingen af erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ og over at have leveret resultater, som placerer os blandt de 1.000 mest solide virksomheder i Danmark.

Prisen er tildelt virksomheder, som har vist kontinuerlig vækst de sidste 5 år og som dermed har opfyldt en række kriterier med udgangspunkt i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

”Hos KS Gruppen A/S skaber vi mobilitet og vi har gennem hele perioden haft fokus på at udnytte, udbygge og optimere vores markedspotentiale, ligesom vi har været ret gode til at se potentialet i opdukkende muligheder. Vi er derfor meget glade for at konstatere, at vores planlagte strategi er lykkedes og derudover har vores dygtige medarbejdere selvfølgelig også en stor del af æren for det flotte resultat”, udtaler ejer og administrerende direktør Claus Svensk Jessen.

Med erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2019’ anerkender Spar Nord og BDO de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

Erhvervsprisen, som Spar Nord og BDO har indstiftet i 2019, hylder eliten af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Af respekt for den varierende erhvervssammensætning og de forskellige markedsvilkår rundt i landet identificerer og hædrer Spar Nord og BDO i alt 1.000 Succesvirksomheder i Danmark.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KS Gruppen A/S

Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Danmark
KS Gruppen A/S

Billeder & videoer

KS Gruppen A/S har modtaget erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019Vi er i KS Gruppen A/S stolte over tildelingen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019.

Send til en kollega

0.109