23948sdkhjf

Få inspiration til bad og køkken i GROHEs brochurer-univers

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Vidste du, at man nemt kan downloade GROHE Brochurer og få overblik over GROHEs mange innovative produkter og løsninger.

Vidste du, at man nemt kan downloade GROHE brochurer og få overblik over GROHEs mange innovative produkter og løsninger. Vores brochurer er en idéel måde at holde sig opdateret på de nyeste trends, teknologier og løsninger til badeværelset og køkkenet.  Find både produktinformationer og inspiration til design, opgraderinger og bæredygtige løsninger og skab en komplet oplevelse på badeværelset og i køkkenet.

I GROHEs brochurer kan du blandt andet finde viden om vores GROHE Red og GROHE Blue serie, som hver især leverer forfriskende vand uden brus, med blid eller moderat brus eller kogende vand på et øjeblik. Du kan også finde viden om GROHEs japansk-inspirerede Sensia Arena skylletoilet, som giver dig mulighed for den ultimative velvære og komfort - og så er det skræddersyet til dine individuelle behov. Find også brochurer om GROHEs vandsikkerhedssystem ’GROHEs Sense’, som er til dig, som gerne vil passe på dit hjem og undgå dyre og ødelæggende vandskader.

Læs meget mere om produkterne i GROHEs brochurer-univers og få inspiration til opgraderinger af badeværelset og køkkenet, samt hvordan du kan undgå vandskader i hjemmet.

Find her hele vores udvalg af GROHEs brochurer og blev inspireret af ’GROHE Sense’, samt alle vores innovative løsninger til det komplette badeværelse og køkken.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Send til en kollega

0.078