23948sdkhjf

Tunstall Nordic vinder International TEC Award 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tunstall A/S

Tunstall vinder "International TEC Award 2019" ved et stort event i Birmingham, England. Virksomheden var blandt de tre nominerede og gik hele vejen, så prisen kom med hjem.

ITEC Awards er designet til at fejre det allerbedste, som TEC-branchen har at tilbyde. ITEC-priserne (International Technology Enabled Care) viser ekstraordinært arbejde inden for "Technology Enabled Care" og er designet til at anerkende ekspertise, innovation og fremragende resultater inden for sektoren.

TES – planlægningssoftware til kommunerne
Tunstall Nordic har vundet prisen på grund af TES, der er planlægningssoftware til kommuner. TES er et system, der kan planlægge, automatisere og dermed forbedre den daglige indsats inden for hjemmeplejen. Systemet kan bl.a. integreres med flere forskellige operativsystemer og omsorgssystemer.

Personalet indtaster forskellige plejebehov i systemet. Meddelelse herom sendes derefter automatisk til den relevante enhedsleder. Baseret på dette udarbejdes en besøgsplan, hvorefter den automatiske planlægning sker.

Behov for optimering af ressourcer i kommunerne
Vi lever generelt længere og risikoen for sygdom og funktionstab er dermed større. Det stigende pres på den offentlige økonomi og manglen på SOSU´er kalder på nye og innovative løsninger. Løsninger, der kan sikre, at vi alle kan klare os længst og bedst muligt i eget hjem.

Billedet er det samme i de lande, som vi normalt sammenligner os med. Det er nødvendigt for den enkelte kommune at tilpasse sin indsats og tænke i nye løsninger. Det har 200 ud af 290 kommunerne i Sverige gjort med TES, da systemet kan optimere ressourcerne – og dermed også spare penge for kommunen.

TES giver et godt overblik over hjemmeplejens planlagte besøg, de udførte besøg og mulighed for opfølgning.

I Danmark er den første kommuner klar til at påbegynde indkøringen af TES-systemet.

En stor ære for Tunstall i hele Norden
Sune Pedersen (Development Director, Danmark), Robert Lindgren (Product Manager for TES, Sverige) og Anette Stjerne (Sales Director, Danmark) var i England for at modtager prisen på scenen i Birmingham,


Kommentarer

Anette Stjerne
Hvis planlægning er en tidskrævende opgave i din kommune så kontakt Anette Stjerne på 40190443 eller ans@tunstall.dk og lad os hjælpe.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tunstall A/S

Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Tunstall A/S

Send til en kollega

0.064