23948sdkhjf

Ny rådgivningsside gør det nemmere at bekæmpe dårlig akustik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Saint-Gobain Ecophon A/S

Meget byggeri lider under dårlig akustik. Derfor vil akustikeksperten Ecophon give nemmere adgang til viden om arkitektur og akustik.

Det sker med en ny webside, som viser vejen til serviceydelsen på kompetent og individuel rådgivning for hele den danske byggebranche.

Mange moderne bygninger er plaget af støj og dårlig akustik. Men sådan behøver det ikke være. Derfor vil akustikeksperten Ecophon nu gøre det nemmere at få adgang til viden om, hvordan man kombinerer arkitektur med godt lydmiljø i nybyggeri og ved renoveringer.

Ecophon har netop lanceret en webside om rådgivning. Her kan arkitekter, entreprenører og bygherrer hurtigt og enkelt finde ud af, hvordan de, som en ekstra serviceydelse får, individuel rådgivning om akustikken i de byggeprojekter, de arbejder på, og hvilken rådgivning de har brug for.

Gennem den nye webside er det nemt at få adgang til Ecophons erfarne eksperter, som kan inddrages i byggeprojekter lige fra starten – og dermed sikre tryghed for, at man får valgt det bedst mulige akustiske design, overholder regler og lovgivning og ikke mindst vælger de optimale tekniske løsninger.

Byggebranchens største viden om akustik
Den nye webside forklarer, at der især er tre fordele ved at trække Ecophons akustikeksperter tidligt ind i enhver byggeproces, hvor der stilles krav til akustikken.

For det første undgår man fejl og meromkostninger. Mange byggeprojekter fordyres, fordi man fra starten vælger uhensigtsmæssige løsninger eller løsninger, der ikke lever op til regler og krav. For det andet får man en tryg proces, hvor der altid er nogen, som hjælper med at finde den optimale akustikløsning. Og for det tredje får man ganske enkelt det bedst mulige resultat til glæde for bygherren og byggeriets brugere.

Mere hjælp til byggeriet
På den nye hjemmeside om rådgivning finder man også flere cases, der dokumenterer, hvordan Ecophon ved at træde tidligt ind i byggeprojekter har sikret et byggeri, hvor brugerne hver dag kan glæde sig over et behageligt lydmiljø.

Alle i byggebranchen, som er interesserede i at løfte akustikkvaliteten i dansk byggeri, kan med fordel klikke ind på den nye rådgivningsside på www.ecophon.dk/radgivning.

Rådgivningssiden er blot det nyeste af en række initiativer, som skal medvirke til at forbedre lydmiljøet i dansk byggeri. Ecophon har for nylig opgraderet sin vidensbank med nyt informativt materiale,  www.ecophon.dk/viden  og udgivet Akustikguiden, en praktisk håndbog, der kan hentes downloades kvit og frit på www.ecophon.dk/akustikguiden.

Der er i det hele taget god grund til at trække på Ecophons viden. Virksomheden har byggebranchens største udviklings- og forskningsteam inden for akustik med 16 ansatte, der udelukkende er beskæftiget med at indsamle viden og omsætte den til konkrete løsninger.

Ønsker du yderligere oplysninger om Ecophons rådgivning, er du velkommen til at kontakte marketingkoordinator Charlotte Stange Frederiksen, tlf. 36 34 49 03 eller charlottestange.frederiksen@ecophon.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Saint-Gobain Ecophon A/S

Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Danmark
Saint-Gobain Ecophon A/S

Send til en kollega

0.062