23948sdkhjf

Find det rigtige system til din vagtplan, gratis arrangement

| Medlemsnyhed | Indrykket af Welfare Tech

Kom med og sæt fokus på digitale datadrevne vagtplaner. Der er stor efterspørgsel efter automatiserede løsninger til planlægning på sundhedsområdet. Vagtplanlæggere og andre inviteres til det gratis arrangement Smart Vagtplanlægning den 5. dec.

Tidligere var vagtplanen ofte et fast rul med faste vagter, der blev gentaget efter et par uger. I dag er planlægningen af vagter på social- og sundhedsområdet en mere kompleks opgave, hvor der skal tages højde for medarbejderønsker, kompetencer, effektivisering og øgede krav fra kommuner og regioner.

Vagtplanlægning er mange steder en tidsrøver, og derfor er der stor efterspørgsel på intelligente løsninger til planlægning af vagter.

Welfare Tech inviterer til et åbent arrangement, der skal skabe kontakt mellem brugere og udbydere af automatiserede systemer til planlægning.

Arrangementet har fokus på bl.a. medarbejderinddragelse og –fastholdelse, fremtidens medarbejdere og ledere samt automatisering og intelligent brug af data.

 - Vi har flere gode bud på mulige leverandører af produkter til elektronisk vagtplanlægning. Der findes flere løsninger der udformer en individuel vagtplan. Det er derfor væsentligt at tage afsæt i brugernes behov. I netværket ønsker Welfare Tech at facilitere denne dialog så den kommer alle vores medlemmer til gavn. Vores ambition for netværket at kunne hjælpe vores medlemmer på vej mod en løsning via en række af arrangementer og workshops, fortæller Christian Graversen.  

Læs mere om arrangementer Smart Vagtplanlægning og tilmeld dig her:

https://www.welfaretech.dk/arrangementer/2019/december/smart-vagtplanlaegning

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Welfare Tech

Forskerparken 10H
5230 Odense M
Danmark
Welfare Tech

Send til en kollega

0.064