23948sdkhjf

CareNet Temadag: Fremtidens fleksible plejebolig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Vær med når CareNet afholder temadag om Fremtidens Fleksible Plejebolig tirsdag d. 28. januar 2020 i Næstved.- Om teknologi, tendenser og design-fokus for fremtidens plejeboligbyggeri

Det bliver en temadag med fokus på dialog og erfaringsudveksling på fagområdet – og vi præsenterer en række oplægsholdere, der har stor viden om emnet, men også nogle klare holdninger og anbefalinger til, hvordan fremtidens plejeboliger skal indrettes, organiseres og udrustes med nyeste velfærdsteknologier og state-of-the-art hjælpemidler og samtidig fremstå hjemlig.

Læs hele programmet her

Tilmeld dig her

Målet for temadagen er at deltagerne kommer hjem med ny viden og ideer samt styrket netværk og sparringsmuligheder, enten om man som fx kommune har gennemgået nybyggeri, er i gang med et konkret byggeri eller er undervejs i en overvejelsesfase.

Vi vægter at alle aspekter rundt om Fremtidens Fleksible Plejeboliger bliver belyst, både fra leverandører og producenter, brugere, fagpersoner og beslutningstagere. Gennem dialog hele vejen rundt om brugerne, skaber vi ideer og kreativitet, der kvalificerer fremtidens plejeboliger og belyser spændende tendenser også fra udlandet.

Temadagen afholdes i Næstved hos CareNet-medlemmet Ropox – og der vil i dagens pauser være teknologidemonstrationer fra dagens cases mm.

Vi ses til endnu en stærk temadag i CareNet, hvor vi sammen finder nye løsninger på udfordringerne i sundhedssystemet og bliver klogere på nye teknologiske løsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.047