23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT! Vi sidder hos dig, når vi procesoptimerer dit lager

For at være tæt på dig - og for at du er tryg i vores samarbejde - flytter vi ud til dig og sidder hos dig fysisk, når vi arbejder med at procesoptimere dit lager og din lagerstyring - herunder omfanget af leverandører og din måde at købe ind på.

For dig som virksomhed betyder vores tætte samarbejde, at du nu kan outsource processer, som ikke er kernekompetencer, hvilket medfører:

  1. Et slankere setup
  2. Mindre risiko i produktionen
  3. Et større fokus på værdiskabende aktiviteter.


Vi inviterer således til et samarbejde, hvor tilliden imellem os spiller en helt afgørende rolle. Grundtanken i GP INDUSTRI bygger nemlig på partners for profit - på at øge vores sortimentet af konstruktionsprodukter til industrien i alt fra plast til rustfrit stål for at tilgodese flest mulige af dine behov. 

Det betyder også, at vi kommer til dig med en lang række konstruktionsprodukter - leveret til tiden - pakket ind i processer, ydelser og i en nytænkende måde at samarbejde med dig på. De tiltag, vi skaber, er etableret for at optimere på din produktion blandt andet via -


Skal vi flytte ind hos dig? 

Er du nysgerrig på, hvordan vores processer kan være med til at optimere dit lager og din lagerstyring? Giv os et kald! Vi er altid klar ved telefonen og glæder os til at drøfte dine udfordringer

Vi høres ved!

Gottfred Petersen A/S
Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15013788
P nummer: 1000845355

Kontaktperson

Ulrik Mogensen
Salgschef
+45 6341 1232 umo@gottfred.dk

Send til en kollega

0.063