23948sdkhjf

Polsk virksomhed tilbyder partner aftale til det maritime.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

En polske virksomhed tilbyder både kabelforsyninger, elektriske-og låsesmedsværktøjer til skibsværfter, skibsejere og skibskonvertering. Endvidere tilbyder de reparationsaftaler. Alt gennem underleverandør aftaler.

Den i forvejen internationale og erfaren polsk virksomhed ønsker at træde ind på et nyt marked og tilbyder derfor deres service til partner i det maritime marked. De søger en samarbejdsaftale med værfter og skibsejere under outsourcing og underleverandørs aftaler. 

Den polsk virksomhed er fra 2007. I 2012 åbnede virksomheden op for det største lager af kabler i Polen og har et sortiment på over 100 km af forskellige typer og tykkelser af kabler på lageret.  

Teamet består af kvalificerede designere, elektrikere og låsesmede, der leverer elektriske og låsesmedsværktøjer til skibsbygning, skibskonvertering og skibsreparationer. De udvikler detaljeret teknisk dokumentation af deres arbejde. 

Den polske virksomhed er interesseret i at arbejde med installationer på store skibsfartøjer på vegne af værfter i maritime marked.

Ved interesse for samarbejde eller spørgsmål, venligst kontakt;

NordDanmarks EU-kontor
Michael Rafn
Dir.: (0045) 5045 6900
E-mail: mra@ndeu.dk

POD Reference: BOPL20190910002 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.079