23948sdkhjf

Ny kvinde i GP INDUSTRI! Hils på Camilla ...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

”Tilbage i 2005 holder jeg et vikariat her hos GP INDUSTRI – og at jeg er tilbage i den interne salgsstyrke, er jeg virkelig glad for! Gottfred er en fantastisk arbejdsplads og det sted, jeg altid gerne har ville tilbage til," smiler Camilla.

Vores nye kvinde i GP INDUSTRI - Konstruktions-produkter til industrien i alt fra plast til rustfrit stål - hedder Camilla Hansen Øbro. Camilla er 80’er og uddannet handelsassistent med speciale i salg toppet med en Merkonom i International handel og markedsføring. Og genkender du Camilla, er det måske fordi, det slet ikke er første gang, vi har fornøjelsen af hende.

Camilla fortæller:

"Du kan godt sige, at jeg har en ret bred erfaring med mig, som spænder over alt fra salg af IT-løsninger til Brenderup trailers, kugleventiler fra Danfoss og løftegrej til montage af havvindmøller.

Jeg er vild med at lære nye brancher at kende, er omstillingsparat og ikke så bange af mig! Og så elsker jeg orden! Her hos GP INDUSTRI betyder det, at jeg holder styr på, at du som kunde får dine varer leveret til tiden - ligesom jeg også håndterer forespørgsler på specialdesignede løsninger og er med til at sætte vores nye rustfri afdeling i søen.”

Ringer du på 63411222, får du Camilla i røret!

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.063