23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye kåringer på vej: Årets idrætsbyggeri og kontorbyggeri

Nohrcon har i flere år kåret Årets skolebyggeri og Årets sundhedsbyggeri for at sætte fokus på de projekter, der er ekstra vellykkede - og i 2020 udvider vi prisuddelingen til også at omfatte Årets Idrætsbyggeri og Årets kontorbyggeri.

Der bliver bygget og renoveret i stor stil rundt omkring i landet disse år, og Nohrcon vil gerne sætte fokus på dem, der gør det ekstra godt med vores kåringer. Derfor vil vi i 2020 også kåre Årets Idrætsbyggeri og Årets Kontorbyggeri.

Kåringerne finder sted på vores temadag om Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020 d. 26. februar og på vores Konference om indretning af fremtidens kontor 2020 d. 22. april – begge gange i København. Dagen før og efter kontorkonferencen kan du også deltage på en Studietur til nye kontorbygninger i København og omegn eller en Studietur til nye DGNB guld-certificerede kontordomiciler.

Fælles for begge kåringer gælder, at alle forslag vil blive behandlet af en kompetent fagjury, nedsat af Nohrcon, bestående af både eksperter og brugere, der udvælger de bedste projekter. De nominerede forslag vil herefter sendes ud i offentlig afstemning, hvor du kan stemme på lige præcis det projekt, du mener fortjener æren og den ekstra opmærksomhed.

 

Du kan læse nærmere om kåringerne og kriterierne for indstilling her:

Kåring af Årets idrætsbyggeri 2020 - deadline for indstilling af projekter: 9. januar

Kåring af Årets kontorbyggeri 2020 - deadline for indstilling af projekter: 5. marts

 

Se også vores øvrige kåringer:

Kåring af Årets sundhedsbyggeri 2020 – prisen uddeles på Nohrcons Konference om fremtidens plejebolig og seniorbolig og Konference om fremtidens hospital d. 13. maj 2020 i København.

Kåring af Årets skolebyggeri 2020 – prisen uddeles på Nohrcons Konference om fremtidens skole og læringsrum d. 7. oktober 2020 i København.

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062