23948sdkhjf

Rapid SLX – Hvil i nuet, men vær klar til i morgen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Den fremtidssikrer Rapid SLX cisterne fra GROHE gør det nemt, at være klar på fremtiden. Men den gør det også ganske rart at være i nuet.

Cisternen passer nemlig til alle standard væghængte toiletter i GROHEs sanitetskeramikserier, Bau, Cube, Euro og Essence. Serierne indeholder både toiletter og håndvaske.
Se mere om vores GROHE Rapid SLX-cisterne


Bau
Vores Bau-serie er fremstillet til at levere alsidighed til det moderne liv. Serien har runde og bløde former og velegnet til badeværelser på både hoteller, kontorer og i boliger. Dens moderne stil gør den til den perfekte løsning til dit projekt, der passer til enhver smag.
Se mere om Bau-serien

Cube
Cube-serien lægger vægt på rene linjer og en minimalistisk stil der på én gang tilfører badeværelset luksus og enkelhed. Med Cube-serien kan der skabes en indbydende by-oase med et let og moderne udseende, der giver ro fra den hektiske hverdag.
Se mere om Cube-serien

Euro
Hvis du indretter et badeværelse med produkter fra vores Euro-serie opnår du et badeværelsesmiljø, der er fleksibelt og praktisk, samtidigt med at det er pænt og skiller sig ud.
Se mere om Euro-serien

Essence
Gennem klarhed og finesse kan Essence-serien vise dig vejen til en personlig spa-oplevelse i dit eget badeværelse. Seriens slanke profil og naturlige rene linjer giver et roligt udtryk, idéelt til et afslappende badeværelse.
Se mere om Essence-serien

Se mere om vores sanitetskeramik i vores brochure herude til højre

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078