23948sdkhjf

Årets idrætsbyggeri 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Så er det sidste chance for at indstille projekter til prisen Årets idrætsbyggeri 2020, som overrækkes på Nohrcons temadag Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020 d. 26. februar.

Der bliver bygget og renoveret i stor stil rundt omkring i landet disse år, og Nohrcon vil gerne sætte fokus på dem, der gør det ekstra godt. Derfor kårer vi i år også Årets Idrætsbyggeri på vores temadag om Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020. Hidtil er priserne for Årets skolebyggeri og Årets sundhedsbyggeri blevet uddelt - men i 2020 skal Årets idrætsbyggeri altså også æres.

 

Hvilke krav er der til projekter, der kan indstilles til Årets Idrætsbyggeri 2020?
Projektet kan være alle former for motionsfaciliteter som for eksempel en idrætshal, et udendørs fitnessanlæg, en svømmehal, et stadion mm., og det kan både være nybyggeri eller et renoveringsprojekt. Det vigtigste er, at byggeriet gør en forskel for brugerne af faciliteterne.

  • Projektet skal være nyt – færdiggjort i 2019.
  • Projektet skal være beliggende i Danmark, på Færøerne eller på Grønland.

 

Hvordan indstiller du et projekt?
Bare send en mail til Ida Holmstrøm på ih@nohrcon.com med en kort beskrivelse af projektet. Her kan du læse mere om, hvad vi anbefaler, at du inkluderer i beskrivelsen:

Vejledning til at indstille et projekt

 

Hvornår er der deadline for indstilling?
Vi skal have dit forslag senest torsdag d. 9. januar 2020 kl. 12:00.

 

Hvornår overrækkes prisen?

Prisen uddeles på vores temadag om Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2020 d. 26. februar 2020. Her kan du i løbet af dagen tage med på studietur og høre om nye spændende idrætsbyggerier, samt deltage i en workshop.

OBS: Der er Early Bird-rabat frem til d. 15. januar: Tilmeld 3, betal for 2!

 

Vi glæder os til at modtage din indstilling!

 

Se alle Nohrcons øvrige kåringer og arrangementer inden for Byggeri, Anlæg, Infrastruktur, Udbud, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.com

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Finsensvej 78, 3. sal
2000 Frederiksberg
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.047