23948sdkhjf

Pakketapen, den vigtige viden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Køb den rigtige pakketape og vær sikker på at dine forsendelser ikke springer op under transport og forsendelse. Du kan desuden spare penge.

Pakketape er ikke "bare" pakketape
Der findes et hav af forskellige typer pakketape. Skal der sendes tunge forsendelser i papkasser kan det være en god ide at lukke kassen med filamenttape. Bliver der pakket i kolde temperaturer anbefales det at anvende en PP solventtape da denne typer i modsætning til f.eks PVC tape ikke knækker. Bruger man papkasser i genbrugspap og derfor har behov for en pakketape med en mere agressiv og kraftig klæber kan Hotmelt tapen være et godt bud og så videre.

Fortvivlet?
For mange kan det virke som en jungle at finde rundt i det mange forskellige typer. Her hos ALBE Emballage A/S er vi rigtige tape nørder og vi elsker at tale om tape. Så har du spørgsmål til hvilken type tape der er bedst til dine pakkeopgaver er du mere en velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores eksperter på området.

Det er vigtigt at bruge den rette type pakketape
For det første er det vigtig at bruge den rigtige pakketape så du undgår at dine forsendelser går op under transporten. For det andet kan du med den forkerte pakketape hurtigt komme til at bruge alt for mange penge på at skulle viklet enorme mængder tape over hver enkelt forsendelse.

Brug den rigtige pakketape og spar på jordens ressourcer
For os hos ALBE Emballage A/S er det vigtig at rådgive alle kunder uanset størrelse så hver enkelt kunde får den bedst mulige emballage. Det er både så alle kunder er tilfredse og kan være sikre på at deres produkter er bedst muligt beskyttet under transport og forsendelse. Men også fordi at virksomhederne med den forkerte emballage kommer til at bruge alt for store mængder af emballage.

Danmarks største og bedste udvalg af pakketape
Vil du læse mere om det store udvalg af pakketape, kan du klikke ind på vores hjemmeside under "Pakketap" Alternativt kan du sende en mail til: albe@albeemballage.dk eller ringe på tlf. 44 68 07 07.

Pakketape med logo tryk
Ud over det store udvalg af pakketape vi har på lager, tilbyder vi desuden også specielfremstillet pakketape, som f.eks. tape med tryk eller logo. Tape med tryk er en yderst populær form for emballage da det er forholdsvist billigt i forhold til mange andre former for markedsføring. Læs mere om mulighederne inden for pakketape med tryk her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.078