23948sdkhjf

Med CoBo-Stack er der samling på papirerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af LT Automation ApS

Papir.. Bunker af papir.. De skal stables, pakkes og palleteres, men hvordan gør man det lettest? Svaret hedder CoBo-Stack og er en robotløsning LT Automation har udviklet til den internationalt anerkendte foldespecialist MBO.

Mange virksomheder stabler, pakker og palleterer deres papirer manuelt, hvilket kan være en tung og meget besværlig opgave, specielt hvis det er foldet papir. Som foldespecialist kender MBO alt til denne proces, de udvikler nemlig kundetilpassede foldemaskiner. MBO søger derfor altid efter nye ideer og udviklingspotentialer, som kan forbedre deres maskiner og på den måde startede samarbejdet med LT Automation.

LÆS OGSÅ: LT Automation vinder DIRA Automatiseringsprisen 2019

MBO er et stort firma, så man kan stille sig selv spørgsmålet – hvorfor henvendte de sig til LT Automation, når de har kapaciteten til at udvikle selv? Svaret findes i den erfaring og ekspertise vi tilbyder hos LT Automation. Vi tænker ud af boksen og er en mindre virksomhed, som eksekverer hurtigt.

LÆS OGSÅ: LT Automation øger kapaciteten hos Stansomatic

Robotløsningen blev til CoBo-Stack - en pakningsekspert, som stabler og palleterer de mange bunker af papir. Løsningen har bidraget til en enorm fysisk aflastning for operatøren, som nu undgår de mange gentagne løft og i stedet kan fokusere på kvaliteten i foldeprocessen samt klargøring af næste produktion. Derudover har CoBo-Stack bidraget til en øget kapacitet, da pallerne kan placeres på begge sider af robotten og på den måde tillader uafbrudt drift.

Læs mere om samarbejdet og løsningen her: www.lt-automation.dk/cobo-stack 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LT Automation ApS

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
LT Automation ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125