23948sdkhjf

Tøj brand med historie søger partner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Portugisisk virksomhed tilbyder tøj og tilbehør udviklet med en historie bag sig. En historie som er en med til at give tøjet nyt liv fra udviklingen af produkter som har en historisk betydning. Virksomheden søger partner eller distributør.

Alle produkter er produceret i Portugal, hvor virksomheden blev etableret i 2013. Selskab sigter mod, at dets brand altid fortæller en historie, en mening, et håndværk, et stof eller et mønster beregnet til at sende en besked eller forevige en arv. Tøj kan være tidløst, og det er en måde at kommunikere på. 

Virksomheden producer tøj og tilbehør, mest velegnet til damer;
Trøjer, kjoler, tope, tasker og scarves.
For mænd tibydes; slips og scarves.  

I stedet for det traditionelle marked med 2 kollektioner om året, byder nutiden på op til 24 på et år. Mange mennekser køber en masse tøj som de ikke behøver og smider det hurtigt væk igen. 
Hvis kunderne i stedet kunne udvikle en personlig relation til tøjet, vil det blive brugt mere, samt der vil blive taget ekstra vare på produktet. Dette er hvad den portugisiske virksomhed ønsker at arbejde hen imod. 
Ved at dele sine historier gennem tøj, bringer det samtidig mere værdi til tøjet. 

Virksomheden søger partner til at distribuere deres mode produkter og mode mærker til at præsentere deres tøj og tilbehør. 

Ved interesse eller spørgsmål, kontakt venligst nedenstående:

NordDanmarks EU-Kontor 
Mia Dupont Nielsen 
mdn@ndeu.dk

POD Ref: BOPT20191118001 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.062