23948sdkhjf

Svensk virksomhed søger knappe producent.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Opstarts virksomheden i Sverige har designet en top velegnet til kvinder som ammer. Designet er en diskret stropløs amningsløsning, som på nuværende tidspunkt sælges online. Virksomheden søger nu en producent af snap knapper til designet.

Virksomheden er placeret syd for stockholm og består af en iværksætter med 19 års erfaring indenfor marketing, samt 11 års erfaring som projekt manager og key account manager.
Hun har udvilket og designet en amme top, som hovedproduktet og er designet i to farver: sort og hvid. Planen er at udvikle mulighederne til andre tøj muligheder til ammene kvinder. 

Det unike og innovative design med en stropløs top, gør det nemmere at amme. Toppen kan også benyttes efter ammning, i det at det toppen ligner en almindelig top og ikke en typisk amme top. 

Virksomheden i Sverige søger nu en langtids fristet producent aftale, med levering af 7 mm diamenter ø snap knappe. Volumen er vurderet til 2000 - 3000 stk i hver farve. Vigtigt at producenten kan levere større og større mængder og i flere farver, i forbindelse med at virksomheden vokser. 

Har din virksomhed det som den svenske virksomhed søger, eller kender du/I en virksomhed som kan levere dette, så tøv ikke med at kontakt nedenstående. 

Ved interesse eller spørgsmål kontakt venligst:

NordDanmarks EU Kontor 
Mia Dupont Nielsen 

mdn@ndeu.dk

POD Ref: BRSE20191125001 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.25