23948sdkhjf

Producent af rør og hylser søger partner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Et finske selskabs "Easy-to-install" rør og kabel hylster anvendes til rørrenoveringer til offentlige og private bygninger. Virksomheden udvider deres aktiviteter i udlandet, og derfor ser de efter partnere i Europa, især Danmark.

Det finske firma fremstiller foringsrør til vand-, kloak- og ventilationsrør samt til elektriske ledninger. Foringsrørene monteres let på forskellige bygningstyper, f.eks. lejligheder, rækkehuse, byhuse og offentlige bygninger. Når man renoverer bygningernes rørledninger og / eller elektriske ledninger med virksomhedens produkter, spares der ved lavere arbejdsomkostninger, reduceret mængde affald og kortere renoveringstider. Arbejdssikkerheden forbedres, og beboerne kan bo i deres hjem under hele rørrenoveringsprojektet. I Finland bruger blikkenslager og byggefirmaer virksomhedens produkter også udendørs til at dække solcellepaneler og varmepumpe rør og ledninger.

Standard casing products:
- Casings for water (with insulation)
- Casings for electrical wiring (fire protection EI30 – endures fire for 30 minutes)
- Casings for both water and electrical wiring (fire protection EI30 and water pipes in the same casing)
- Casings for sewer piping (for all pipes needed in sewer, drainpipe, water, electrical wiring with EI30 fire protection)
- Casings for outdoor use (for heat recovery devices and other pipes and wires)
- Casings to be used inside the apartments (for wires and pipes)

 
Virksomheden har modtaget feedback fra deres kunder om, at foringsrørene er bedst designet på markedet, og især EI30-brandbeskyttede foringsrør til elektriske ledninger har markedets højeste kvalitet og er den letteste at installere i renoveringsprojektet.

Virksomheden har ønske om at udvide deres forretning til andre markeder og søger derfor partner i Europa, specielt Danmark. Aftalen tages form i en handelsaftale eller distributionsserviceaftale.

Ved interesse kontakt venligst nedenstående:

Enterprise Europe Network 

Mia Dupont 
mdn@ndeu.dk

POD Reference: BOFI20191219001

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.078