23948sdkhjf

Spansk virksomhed søger produktion af solcelle-system

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Et spansk firma udvikler et solproduktionssystem til bolig-, kommercielle og små forretningsmiljøer. Virksomheden søger producenter af højeffektive solceller under produktionsaftaler, samt leverandører af litium (LiFePO4).

I 2017 opstartede en virksomhed sin solproduktionssystem, forretning i Spanien. Opstarts virksomheden har et mål om at udvikle et sol celle system, som på nuværende tidspunkt er i international afventende patent status.
Systemet er udviklet fra en lang række prototyper, der i øjeblikket er i "demonstrations fasen" og bliver testet i rigtige omgivelser ( TRL6). Ønsket er at færdig udvilkle systemet, for derved at få designet en produktion og et certifikat dertil. Virksomheden i Spanien søger virksomheder der kan levere solceller, samt Lithium (LiFePO4) batterier, dr tilpasser deres produkt - Alt gennem en fremstiller/producent aftale.  

Matrixen af ​​moduler og kassen udgør den traditionelle arkitektur i et husholdningsanlæg til solenergi, der kan tilføres enten fra produktionskomponenter (PV-paneler eller batteri) eller fra nettet (the grid).
Med hensyn til dets overordnede komponenter består det af en række moduler, der hver omfatter en selvbærende struktur og halvfleksible PV-paneler og en kompakt kasse, der omfatter og inverter og et udøvende batteri.

Udviklingen er i test faserne i rigtige miljøer ( TRL6), høj tekniske prototyper af 2 modeller ; 100W og 150W hver. Resultaterne er positive og virksomheden er nu klar til næste fase. 

Virksomheden er på udkig efter producenter af højeffektive solceller samt leverandører af litium (LiFePO4) -batterier med tilpasningskapacitet i henhold til produktionsaftaler.

 

Ved interesse eller spørgsmål angående ovenstående, kontakt venligst:

NordDanmarks EU Kontor / Enterprise Europe Network

Mia Dupont
mdn@ndeu.dk

POD Reference: BRES20190627001

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.063