23948sdkhjf

Bestseller-serien Silhouet fra Damixa i nye farver

| Medlemsnyhed | Indrykket af FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Nu kan man få den populære Silhouet-serie i hele seks unikke overflader, da sortimentet er udvidet med farverne; børstet messing samt børstet kobber.

Overfladeudvidelsen gør den smukke armatur-serie endnu mere eftertragtet, og passer nu ind i endnu flere danskeres personlige stil og indretningssmag.

Begge de nye overflader er PVD-behandlede, som gør dem robuste og ekstremt modstandsdygtige over for ridser, korrosion og misfarvning. Overfladerne patinerer ikke.

Silhouet-serien fås nu i hele seks flotte overflader:
Krom, steel, blank messing, børstet messing, børstet kobber, og matsort med den særlige anti-fingerprint teknik.
Enkel og indbydende. Det er Silhouet, som med sit slanke, rene udtryk passer flot ind i både dagens og morgendagens køkkener og badeværelser. Silhouet er essensen af tidløst, nordisk design, og kompromisløs Damixa-kvalitet.

Se alle Silhouet produkter her:

Silhouet Køkken
Silhouet køkkenvandhanen er med sit skandinaviske design, enkle linjer og slanke look, essensen af Damixas danske designtradition. Indvendigt er der også tænkt over tingene: Silhouet byder på flere smarte, og unikke Damixafunktioner, som øger komforten og sparer vand og energi.
Unikke funktioner: Keramisk kartusche, 8 l/min luftblander, svingtud, 120° svingbegrænser, rub clean, samt koldstart.

Silhouet håndvaskarmatur
I badeværelset kommer Silhouet håndvask-armatur i fem forskellige højder og tudlængder, så du f.eks. også kan bruge Silhouet ved en høj bowlevask monteret oven på bordpladen.
Unikke funktioner: Keramisk kartusche, 6 l/min luftblander, rub clean, koldstart, eco save,
antiskoldning, samt mulighed for matchende bundventil med klikfunktion.

Silhouet brusesystemer
I brusenichen skiller Silhouet sig ud med en hovedbruser, der med sit ultratynde design giver en næsten svævende fornemmelse og et overflade udvalg, der gør at Silhouet passer perfekt ind i de flestes stil og farvevalg.
Unikke funktioner: Integreret omskifter, inkl. rosetter og excentriske forskruninger, justerbar indstilling af højde, rub clean, eco click, antiskoldning, hovedbruser med Ø250mm, håndbruser med 3 bruseindstillinger, vandforbrug 9 l/m. 

Hent, del og bestil den opdaterede Silhouet folder

Serie-udvidelsen har medført en opdatering af Silhouet-folderen, så den nu indeholder alle seks overflader, plus et par kommende produktnyheder fra samme serie.

Silhouet 2020 folderen kan hentes via nedenstående link, og bestilles som fysisk eksemplar via følgende:

Tlf.: 88330034

E-mail: danmark@fmm-mora.com

Se Silhouet brochuren her:


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Østbirkvej 2,
5240 Odense NØ
Danmark
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Send til en kollega

0.078