23948sdkhjf

Distributør søger producent af Titanium implantat

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

En spansk distributør af medicinske produkter er på udkig efter europæiske producenter af implantater af titanium rygsøjle og knæ- og hofteprotese af titan, der er villige til at nå frem til distributionsaftaler.

En mindre spansk virksomhed blev etableret i 2017.
Virksomheden udbyder medicinske og sanitære instrumenter og udstyr.
På trods af virksomhedens ungdom blev det oprettet af fagfolk med bred erfaring inden for den medicinske og sanitære sektor, så i dag er virksomheden en relevant udbyder af offentlige og private spanske hospitaler, især til traumatologirelaterede produkter.

Virksomheden adskiller sig fra andre distributører med sine eftersalgsservices, der leverer en meget detaljeret teknisk service til deres klient, der inkluderer endda fysisk tilstedeværelse i operationsstuen, når det kræves.

Som nævnt er virksomheden i øjeblikket fokuseret på traumatologiske instrumenter og udstyr såsom tekniske instrumenter, protese, knogleskruer, ledninger, plader.
I denne sammenhæng er virksomheden på udkig efter at drage fordel af sit distributionsnet ved at specialisere sig i tre specifikke områder:  rygsøjle, hofte og knæ.
For at gøre dette ønsker dette selskab på det spanske sanitetsmarked at introducere titanimplantater til rygsøjlen og titanprotesen for knæet og hoften.

Virksomhedens grundlæggende mål er at vokse og udvide sin portefølje ved at indgå distributionsaftaler med hovedsagelig europæiske producenter af denne type medicinske produkter.

Følgende kriterier er opstillet:

  1.  Alle produkter, der skal distribueres, skal være certificeret i Europa (CE-mærkning) i overensstemmelse med europæiske forskrifter.
  2. Alle produkter skal fremstilles i titan.
  3. Selskabet leder kun efter rygsimplantater, knæprotese og hofteprotese.

 

Ved interesse skriv venligst til:

Enterprise Europe Network
Mia Dupont 

mdn@ndeu.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.062