23948sdkhjf

Tiltag i lyset af COVID-19

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Vi har iværksat en række ekstra tiltag for at sikre vores kolleger og de mennesker, der stadig har brug for at komme hos os.

I lyset af COVID-19 situationen, der hastigt ændrer sig, forstår vi, hvor udfordrende det er for alle: For dig, din forretning og din familie. Da vi selv er en familievirksomhed, er det vores prioritet at tage os af vores kolleger, kunder, partnere og leverandører.

Vi har derfor iværksat en række ekstra tiltag på tværs af vores lokationer for at sikre vores kolleger og de mennesker, der stadig har brug for at komme hos os, inkl. leveringspersonale. Vi opfordrer til, at man:

* holder afstand på arbejdspladsen

* arbejder hjemmefra, hvis man kan (det gælder både kontoransatte og ansatte ude ’i marken’)

* udskyder alle ikke-essentielle besøg og begivenheder

* implementerer et højt rengøringsniveau

* og anvender videoteknologi til at afholde møder og kundebesøg, hvor det er muligt

Altros globale ledelsesteam mødes dagligt for at overveje de seneste regeringsvejledninger i de markeder, hvor vi opererer. Som global virksomhed med lokal tilstedeværelse kan vi hurtigt imødekomme regionale kundebehov og er struktureret sådan, at vi kan bibeholde lagerniveauer og globale leverancer. Vi vil derfor gerne forsikre dig om, at vi i høj grad holder åbent for normal forretning, samt at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at imødekomme de individuelle omstændigheder, du står i.

I de kommende dage og uger vil vi holde dig opdateret om, hvordan vi håndterer situationen, som den udvikler sig. Og hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke tøve med at kontakte din sædvanlige lokale Altro-konsulent.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.078