23948sdkhjf

COVID-19: Løsninger, der kan afhjælpe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Welfare Tech

Sundhedsvæsnet efterspørger løsninger, der kan afhjælpe den situation Danmark står i lige nu. Welfare Tech har samlet en oversigt over teknologier og services fra forskellige virksomheder.

Løsningerne, der fremgår af Welfare Techs liste, kan både være med til at afhjælpe den nuværende situation samt den efterfølgende periode, hvor vi ikke længere befinder os i en krisesituation. Sundhedsvæsnet efterlyser bl.a. let implementerbare løsninger samt muligheden for at leje produkter over en periode.

Se den fulde liste her (opdateres løbende)

Har du en løsning, der kan afhjælpe problemet?
Har du også en løsning, som kan imødekomme udfordringerne med coronavirus og eksempelvis sikre god hygiejne, er du velkommen til at skrive til Lotte Overbjerg, loto@welfaretech.dk. Løsningerne der fremgår af listen, er allerede implementerede andre steder og kan leveres inden for en kort periode.

Efterlyser du en specifik løsning i sundhedsvæsnet?
Står du med en specifik udfordring, har du også mulighed for at efterlyse løsninger, der kan imødekomme netop din udfordring. Har du for eksempel behov for et let implementerbart planlægningssystem?

Har du som sundhedsfaglig gjort dig nogen erfaringer andre bør få indblik i, hører vi også meget gerne fra dig.

Se, hvordan Hej Doktor har implementeret med Region Nordjylland

Find og bliv fundet i Welfare Techs matchmakingsystem
Du har også mulighed for at oprette din løsning på matchmaking.welfaretech.dk under Marketplace. Tilknyt dit produkt eller din service onlinearrangementet 'Løsninger der kan afhjælpe COVID-19 pandemien', der løber frem til sommer, og bliv set af hele klyngenetværket. Du kan også efterlyse specifikke løsninger eller samarbejdspartnere. Opret din profil eller skriv til matchmaking@welfaretech.dk for eventuelle spørgsmål angående matchmakingsystemet..

Billede: StillWords, Ard Jongsma

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Welfare Tech

Forskerparken 10H
5230 Odense M
Danmark
Welfare Tech

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063