23948sdkhjf

Vi forbedrer brugeroplevelsen i vores webshop

| Medlemsnyhed | Indrykket af Welldana Innocare A/S

I forbindelse med den seneste tids situation, hvor hverdagen har været anderledes for de fleste af os, kan vi se, at interessen for at handle plejesenge og andre hjælpemidler online stiger.

Det vil vi gerne kvittere for, og derfor har vi netop offentliggjort en ny, forbedret version af vores webshop. Vi har lagt os i selen for at forbedre brugrevenligheden, for de kunder, der, i stigende grad, handler hos os via vores webshop. Opgaven har været at lave en shop, hvor både fagpersonale og almindelige mennesker, ældre eller pårørende, nemt kan finde de oplysninger, de har brug for for at foretage de rigtige valg og få købt de rigtige produkter. Vi sidder selvfølgelig også klar ved telefonerne med hjælp og gode råd, hvis der opstår spørgsmål hos kunderne undervejs i salgsprocessen. Der er faktisk gennem disse kundesamtaler, vi har fået mange af ideerne til, hvordan vi kunne optimere og forbedre webshoppen, så den blev endnu mere intitiv for kunderne at anvende. 

Mere fokus på online køb, når vi skal begrænse fysisk kontakt

Online handel har fået et boost under den seneste tids Corona-krise. Blandt andet kategorier som dagligvarer har oplevet en markant vækst på online delen. Men også når det gælder vores branche, hjælpemiddelbranchen, ser vi, at flere og flere kunder - offentlige og private - øger deres brug af de digitale butikker - webshops som vores. Det stiller selvfølgelig krav til, at vi kan tilbyde en god og relevant formidling af produkterne og deres anvendelse og målgrupper. Samt til nem, sikker og enkel betaling. Netop det sidste er noget af det, vi har arbejdet på at gøre bedre, og mere logisk, i den nye webshop. Da kunderne er både private og offenltige kunder, er det selvfølgelig muligt at betale både med kreditkort og via EAN i vores shop. 

Hvad kan du købe?

Vi tilbyder hele sortimetet online, det vil sige:

Du kan også læse mere dybdegående om vores forskellige brands, og hvorfor vi har valgt, at det netop er disse væremærker, der skal være omdrejningspunktet i vores webshop. Du kan læse om:

Vi glæder os til at byde dig velkommen i den nye webshop - og ris og ros modtages som altid meget gerne. Kontaktoplysninger til os finder du her. Du kan også komme i dialog med os via vores Facebook-side og på LinkedIn.

Følg med under Aktuelt

Vil du gerne følge med i sidste nye hvad angår produkter, messer, events og andet, så kan du læse med under Aktuelt, hvor vi løbende kommer til at slå nyheder op. Allerde nu kan du f.eks. læse indlægget Sådan vælger du den rigtige pleje seng

Velkommen i webshoppen!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Welldana Innocare A/S

Randersvej 6
6700 Esbjerg
Danmark
Welldana Innocare A/S

Send til en kollega

0.125