23948sdkhjf

Nu er "Spillet om AB 18" GRATIS!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nohrcon ApS

Som følge af coronakrisen giver Nohrcon Interactive Learning dig nu GRATIS adgang til Spillet om AB 18! Suppler spillet med vores nye AB 18-test med certifikat eller AB 18-webinar.

I AB18-spillet fra Nohrcon Interactive Learning, indtager du rollen som en entreprenør, der vinder et udbud og skal indgå en entrepriseaftale med bygherre.

I løbet af spillet bevæger du dig, ligesom i det det virkelige liv, rundt i en virtuel by og konsulterer bygherre, advokat, bank og arkitekt for at besvare spørgsmål og få indsigt i projektet.

Undervejs spiller du minispil om garantistillelse, digitale bygningsmodeller m.m., som lærer dig om de vigtigste aspekter af AB 18.

På den måde lærer du de forskellige trin at kende, når du skal udarbejde en korrekt kontrakt efter AB 18 – med alt hvad dertil hører, på en sjov og interaktiv måde.

Når du har gennemført spillet, kan du spille det igen og igen for at genopfriske bestemte elementer.

OBS: Som noget nyt kan du vælge at efterprøve din viden med en online test og købe adgang til dit testresultat og dit personlige AB 18-certifikat (når du har bestået) for kun 699 kr., så du bedre kan dokumentere din viden.

SPILLET OM AB 18 ER NU GRATIS! PRØV DET FØR DIN KONKURRENT!

 

BYG VIDERE PÅ DIN VIDEN FRA AB 18-SPILLET PÅ NOHRCONS NYE:

WEBINAR: AB 18 FOR IKKE-JURISTER - INTENSIV ENTREPRISERET

Over 4 formiddage i juni får du en grundig indføring i de nye AB-regler og grundlæggende entrepriseret, helt fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder - følg med fra kontoret eller hjemmefra!

- En-knap løsning: Klik og deltag
- Du behøver ikke at downloade noget
- Du behøver ikke at installere noget
- Kompatibel med ethvert system

OBS: Du kan også tage webinaret som en del af Nohrcons populære Certificering i entrepriseret for hhv. bygherre/rådgiver og entreprenør/underleverandør, hvor webinaret indgår i stedet for det første kursus om AB 18.

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Infrastruktur, Anlæg, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.com

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nohrcon ApS

Rabarbervej 2, 1. sal
2400 København NV
Danmark
Nohrcon ApS

Send til en kollega

0.078