23948sdkhjf

Velfærdsteknologi anno 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Kom med til årets store konference om velfærdsteknologi den 8. oktober 2020 i Odense, hvor du kan tanke inspiration og ny viden til dit arbejde med velfærdsteknologi.

Danish.Care sætter igen i år velfærdsteknologi og hjælpemidler på dagsordenen med den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2020, som vi afholder den 8. oktober 2020 i Odense Congress Center (OCC). Det sker i samarbejde med CareNet og Teknologisk Institut.

Med den nye hverdag, vi alle har oplevet i første del af 2020, er det blevet ekstra tydeligt, hvor vigtigt det er, at vi forholder os til kvalitet og viden, når det kommer til velfærdsteknologi, både nu og for fremtiden. Sundhedsvæsenet har fået et markant fokus, hvilket vi på dette års konference fremviser i form af state-of-the-art velfærdsteknologi og hjælpemidler, der gør en forskel.

PROGRAM

SPOR 1
Hent inspiration fra 'best practice' rundt om i landets kommuner og regioner og få redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer.

SPOR 2
Hvordan udvikler vi de rigtige velfærdsteknologier? Lyt til seneste nyt om brugerinddragelse og innovation med afsæt i markedets reelle behov. Mød også startups med markedsmodne produkter, der er skabt i samarbejdsforløb med aftagere og brugere.

SPOR 3
Teknologitendenser og et kig i krystalkuglen: Hvordan ser morgendagens velfærdsteknologi og hjælpemidler ud?

DERFOR SKAL DU DELTAGE

Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer

Oplev state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger

Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi

Få svar fra forskellige eksperter, når vi stiller spørgsmålet "Er COVID-19 en 'game changer' for Danmarks brug af velfærdsteknologi?

Bliv udstiller og fremvis nye produkter og løsninger for hele aftagerfeltet.

Læs mere på www.teknologisk.dk/vt20


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.11