23948sdkhjf

Berøringsangst?

| Medlemsnyhed | Indrykket af FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Det behøver du altså ikke at have, når du vælger berøringsfrie armaturer.

Som virksomhed er du nødt til at tage stilling til hygiejnen.
Det er et faktum, som ingen længere tør lukke øjnene for. Vi har ikke råd til slække på forholdsreglerne. Og berøringsangst behøver du slet ikke at have. Især ikke, hvis du vælger berøringsfrie armaturer.

Berøringsfrie armaturer sikrer optimal hygiejne. Det er vigtigt, både i forhold til coronavirus, men bestemt også i forhold til bakterier. Antallet af Legionella-tilfælde har været kraftigt stigende herhjemme. Det er et problem, som vi er nødt til at forholde os til.

Vi må anerkende problemet. Ejendomsfunktionærer og driftsansvarlige må indse, at det er et stigende problem. Stillestående vand i rørene giver bakterierne gode kår for at trives.

Berøringsfrie armaturer er en god og enkel løsning. Udover god hygiejne, opnår virksomheder også store besparelser på vandforbruget.

Det er godt for miljøet, og sender et godt signal til dine omgivelser om, at her tager vi vare på både mennesker og miljø.

Læs mere om, hvordan vi hos FM Mattsson Mora Group Danmark også kan hjælpe jer.

 

 

 

 

Damixa, FM Mattsson og Mora er de kendte armaturbrands, der tilsammen udgør FM Mattsson Mora Group Danmark. Det er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og brusesystemer af højeste kvalitet og med nordiske rødder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Østbirkvej 2,
5240 Odense NØ
Danmark
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Send til en kollega

0.094