23948sdkhjf

GROHE termostat - komfort, sikkerhed og besparelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Med GROHEs solide og funktionelle brusetermostat får du en termostat der giver komfort, sikkerhed og besparelser.

Termostaten fra GROHE er udstyret med en række fordelagtige egenskaber takket være brugen af en række industriførende teknologier i fremstillingen. Deaktiveres det kolde vand pludseligt, sker der en automatisk deaktivering af det varme vand, så skoldning undgås og sikkerheden bevares. Takket være GROHE SafeStop-teknologi når vandtemperaturen ikke over 38°C, medmindre man holder SafeStop-knappen inde mens man drejer på termostatens håndtag. Termostaten er derfor ideel til husstande med børn og voksne hvor temperaturen ikke skal højere op end 38° C for børnene og der samtidigt er mulighed for et varmere bad til de voksne.

Denne Grohtherm Nordic termostat er også fremstillet med GROHEs Turbostat teknologi der sikrer, at temperatursvingninger udlignes indenfor tre sekunder. Derved undgår du eventuelle ubehagelige kolde eller varme overraskelser i vandtemperaturen, der kan ske ved, at der bruges vand et andet sted i husstanden. 

Teknologien i termostaten medfører, at den foretrukne vandtemperatur hurtigt kan findes og den inkluderede ”pause”-funktion gør det muligt, at sætte vandtrykket på pause mens du påfører shampoo i håret, hvorefter brusebadet kan genoptages med den samme vandtemperatur som du valgte inden. På den måde undgår man at bruge tid på, at finde den rette temperatur på ny og derved spares der vand.

Derudover er termostaten fremstillet med GROHEs vandbesparende EcoJoy-teknologi der ”låser” volumen ved et bestemt punkt, hvilket medfører at vandforbruget reduceres med 50%, uden at gå på kompromis med komforten. Ønsker man at skrue yderligere op for volumen kan man naturligvis gøre det ved, at holde EcoJoy-knappen inde mens man drejer på termostaten.

Se mere til GROHEs Grohtherm Nordic Termostat her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Send til en kollega

0.094