23948sdkhjf

Kraftvaerk FoodTech får ny administrerende direktør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kraftvaerk Foodtech ApS

Pr. 1. juni tiltrådte Lars Lytton Kejser i rollen som administrerende direktør, hvor han bl.a. skal stå i spidsen for udarbejdelsen af en ny virksomhedsstrategi, både nationalt og internationalt samt lede udviklingen af teknologien bag Dankost Pro.

Jeg har fået det store privilegium at skulle udarbejde ny strategi for virksomhedens videre retning. Og vi har store ambitioner for at bringe virksomheden i front – ikke kun på det danske marked – vi vil ud over landets grænser og sætte et dansk aftryk på det globale marked” siger Lars Lytton Kejser. 

Lars kommer fra en stilling som country manager for EPiServer og har bred erfaring inden for tech industrien. Med fokus på e-commerce, cloud løsninger, AI, marketing, salg, strategisk forretningsudvikling og ledelse, bringer Lars en kombination af viden, der tilsammen skal danne rammen om succesfulde løsninger til både fødevarebranchen og sundhedssektoren:

”Foodtech industrien er i en rivende udvikling, og med løsninger der kan bidrage til mindre madspild, mindre CO2 udledning og bedre ernæring er det ikke mindre end en fantastisk mulighed for at anvende teknologien til en bedre, mere bæredygtig og sundere verden!”

Hos Kraftvaerk FoodTech byder vi Lars velkommen og ser frem til et samarbejde, der skal bringe Kraftvaerk FoodTech og Dankost Pro blandt toppen af verdens førende foodtech aktører.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kraftvaerk Foodtech ApS

Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Danmark
Kraftvaerk Foodtech ApS

Send til en kollega

0.063