23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danish.Care's første Investor Day var en sucess

Torsdag d. 18. juni havde Danish.Care præmiere på CareTech Investor Day - en del af det nye startup-program CareTech CHALLENGE, hvor 19 virksomheder fra Danmark, Sverige, Finland og Letland har deltaget siden årsskiftet.

Torsdag d. 18. juni havde Danish.Care præmiere på brancheforeningens første Investor Day.

Dagen var del af det nye startup-program CareTech CHALLENGE, hvor 19 virksomheder fra Danmark, Sverige, Finland og Letland har deltaget siden årsskiftet.

CareTech CHALLENGE opbygger et innovativt økosystem for iværksætteri og sundhedsinnovation på tværs af Danmark med fokus på udviklingen af nye og bedre teknologibaserede løsninger.

De 19 virksomheder i konkurrencen for 2020 havde hver en stand i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup og i løbet af eftermiddagens program fik de besøg af investorer fra KEYSTONES.

KEYSTONES, der er Danmarks største investornetværk have 17 investorer med til investordagen - samt 35 øvrige investorer, der var med via Skype.

Ud over produktpræsentationer og pitch stod programmet også på oplæg fra Aarhus Kommune om deres VTU-pulje, der hvert år investerer i lovende velfærdsteknologi til afprøvning i kommunens magistrater.

Senere på eftermiddagen var der paneldebat og oplæg fra stratup-virksomheden Human Walking ApS og indehaver Birgitte Vangsgaard, der har udviklet hjælpemidlet CrossWalker.

Vinderen af CareTech CHALLENGE 2020 kåres på konferencen Velfærdsteknologi anno 2020 d. 8. oktober i Odense, hvor alle 19 deltagere vil udstille i vores messeområde.

Investordagen var del af acceleratoraktiviteterne for årets deltagere, hvor især engagement undervejs tæller højt på pointskalaen.

Stemningen til investordagen var helt i top, og Danish.Care ser frem til at kunne gentage arrangementet igen.

Efter planen fortsætter CareTech CHALLENGE igen i 2021 - til afholdelse på Health & Rehab Scandinavia i den nye STARTUP-zone i dagene 7.-9. april.

Mød deltagerne i CareTech CHALLENGE 2020 her.

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Anders Lyck Fogh-Schultz
Seniorkonsulent, netværksleder
+45 22993244 alfs@danish.care

Send til en kollega

0.078