23948sdkhjf

Et af de mest populære og elegante af sin slags

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Med et etgrebs håndvaskarmatur fra GROHEs designserie, Essence, får du et af GROHEs mest populære armaturer, som samtidigt er et af de mest elegante.

Armaturet har mange fordele – 28mm keramisk patron, temperaturbegrænser, justerbar mousseur og et beskedent vandforbrug på 5,7l i minuttet. Det er også nemt at montere for installatøren, da det er fremstillet med ethulsmontage der betyder, at monteringstiden kan reduceres med helt op til 50%.

Håndvaskarmaturet er en del af Essence designserien, en serie der er fremstillet med rene, naturlige linjer og bløde former, som i kombination giver afslappende og smukke omgivelser. GROHEs Essence etgrebsarmatur i størrelse S er tilgængeligt i et væld af farver, fra poleret og skinnende til børstet og mat, og fra lyst og friskt til mørkt og råt.

Som eksempel fås dette armatur i børstet kobber (børstet Warm Sunset), der med sin varme og smukke farve giver armaturet et æstetisk og varmt udseende. Foretrækker man et mere beskedent og råt udtryk, kan man med fordel vælge armaturet i børstet sort (børstet Hard Graphite).


Yderligere produktinfo:
Essence etgrebs håndvaskarmatur i børstet kobber (bundventil medfølger)
GROHE nr.: 23589DL1
VVS nr.: 701986113
Se det lige her

Essence etgrebs håndvaskarmatur i børstet sort (bundventil medfølger)
GROHE nr.: 23589AL1
VVS nr.: 701986109
Se det lige her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Billeder & videoer

GROHE Essence håndvaskarmatur børstet Hard GraphiteGROHE Essence håndvaskarmatur colorsGROHE Essence håndvaskarmatur børstet Hard GraphiteGROHE Essence håndvaskarmatur børstet Warm SunsetGROHE Essence håndvaskarmatur børstet Hard GraphiteGROHE Essence håndvaskarmatur børstet Warm Sunset

Send til en kollega

0.078