23948sdkhjf

Levering af Universal Robots til Gmpack ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af LT Automation ApS

Inden længe skal LT Automation levere en Universal Robots til GMpack, som er en erfaren og dynamisk virksomhed i Hadsund.

GMpack har en ambition at være førende inden for pakning af lægemidler, naturlægemidler og kosttilskud, og vi glæder os til at bidrage til det arbejde. Robotten fra Universal Robots skal håndtere pakning, serialisering og aggregering af farmaceutiske produkter i henhold til FMD (EU) og Russian Federal Law 425-FZ.

 GMpack er kendt som en foregangsvirksomhed, der investerer i at skabe en sund arbejdsplads for sine folk, og GMpack kan inspirere andre arbejdspladser i Danmark til f.eks. at reducere tunge løft med hjælpe fra ”robot-kolleger”.

Det er dejligt at se, at danske virksomheder stadigvæk investerer i automatisering og ønsker at forbedre arbejdsmiljøet for deres ansatte.

Så bliver sådan en solskinsfuld fredag næsten ikke bedre!

https://www.lt-automation.dk/kontakt/

Er du klar til et samarbejde, som øger din konkurrenceevne? Eller til et samarbejde, der løser udfordringer i vores sundhedsvæsen? Til et samarbejde der skaber vækst, effektivitet og kvalitet? Vi sidder klar til at tage i mod din henvendelse - kontakt os via mail eller telefon.

Lasse Thomsen
CEO / ROBOTFABRIKANT

M  +45 2195 8880
E   lth@lt-automation.dk
W  www.lt-automation.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LT Automation ApS

Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Danmark
LT Automation ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078