23948sdkhjf

Kom helt tæt på kvinden bag vores isoleringskapper ... ↓

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Susan-Ann brænder for udvikling og for sine kunder! Hun er vild med teknik, og så er hun kvinden bag vores isoleringskapper til fordelerrør.

- I VVS hjælper vi VVS-grossisterne med at sammensætte de løsninger, deres kunder har brug for. Og at grossisterne handler hos mig, bygger på den relation, vi har opbygget, og på vores evne til at levere varerne hurtigt - fra dag til dag.

- Jeg har været en del af Gottfred Petersen siden 2006, smiler Susan-Ann. Jeg er uddannet eksportingeniør med fokus på maskinretningen og er derfor uddannet i at have et teknisk og kommercielt blik på de produkter, jeg har imellem hænderne. Og taler du med mig i telefonen, afslører min accent mine rødder. Jeg er nemlig født og opvokset i Canada, men får mulighed for at lære mit danske ophav at kende, da jeg som 19-årig flytter hjem til Danmark sammen med min danske mor.

Brænder for udvikling og for mine kunder
- Jeg har altid været vild med teknik. I tiden før Gottfred Petersen sælger jeg blandt andet transportbånd til store dele af verden og rejser derfor meget rundt til virksomheder for at beregne og finde ud af, hvilken kvalitet og type af transportbånd, den enkelte kunde vil få størst udbytte af. Den form for udvikling brænder jeg stadig for – og et spændende projekt, jeg gerne vil fremhæve her i VVS, har bestemt været design og udvikling af isoleringskapperne til vores fordelerrør.

Et produkt, der har til formål at:

  • mindske dit varmetab
  • mindske dit forbrug af varmt vand
  • mindske dit øvrige energiforbrug.

Det betyder, at det varme vand, du får fra din varmtvandsbeholder eller varmeveksler ikke taber temperatur på sin vej til dit køkken, bad eller bryggers, når dine fordelerrør er isolerede på lige fod med de rør, der løber i dit gulv og i dine vægge.

- Du kan godt sige, at jeg brænder for at løse de problemer, mine kunder har, når de pludseligt står og mangler varer. Jeg brænder for alsidigheden i jobbet, hvor man ikke ved, hvilke forespørgsler, der lander på ens bord – og hvor jeg af-og-til træder til på vores lager for at hjælpe med at pakke dine varer, fordi du netop mangler dem her-og-nu!

>> Tjek de fordele, du får, når dine VVS-produkter bor på vores lager <<

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig?
Har du spørgsmål, undrer du dig eller vil du bare gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med løsninger til industrien? Uanset, er du altid velkommen til at give os et kald eller sende en mail.

Vi glæder os til at tale med dig!

Susan-Ann Sundgaard
Key Account
Telefon: +45 63411228  |  sas@gottfred.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.25