23948sdkhjf

Watersprint - Innovativ og intelligent vandrensning

| Medlemsnyhed | Indrykket af FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Der er hvert år mange der bliver syge af den alvorlige lungeinflammation legionella, og mørketallet er stort. Watersprint er et verdensunikt produkt som med moderne teknik og til lave omkostninger desinficerer vand og effektivt fjerner bakterier.

Lad Watersprint blive løsningen på dine problemer.

Watersprint-enheden er så lille at du kan montere den i direkte tilslutning til et tappested eller en bruser. Når vandet strømmer ennem enheden, desinficeres det ved hjælp af UVC-lys og giver en meget sikker og energibesparende vandrensning.

Watersprint er i dag det mest miljøvenlige, energibesparende og vedligeholdelsesfrie produkt på markedet fordi der overhovedet ikke er behov for kemikalier, kviksølv eller udskiftning af pærer.

Det unikke ved Watersprints produkt er at det på en smart måde benytter UV LED-teknik, hvilket er en ny og meget energibesparende teknik som kun er aktiv ved gennemstrømning af vand.

Det revolutionerende er at UVC-lys genereres fra lysdioder (LED) på størrelse med et knappenålshoved.

UV LED-teknikken muliggør at enheden placeres i umiddelbar nærhed af tappestedet. Dette medfører at man kan garantere at vand fra blandingsbatteriet eller bruseren er desinficeret.

Se mere om Watersprint samt se vores Watersprint produkter her:

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Østbirkvej 2,
5240 Odense NØ
Danmark
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125